Hogyan változtathatom meg az asztalom háttérképét?

A neked tetsző kép mellett válaszd ki a kívánt felbontást, ezután kattints a letöltés gombra. Ekkor megjelenik egy új ablak a kiválasztott felbontású képpel, ezen a jobb kattintásra megjelenő menüből válaszd a "Beállítás háttérképként..." menüpontot.

Nem tudok letölteni, bejelentkezni, nem jól működik a honlap

A letöltéshez, egyáltalán a honlap használatához elengedhetetlenül szükséges a javascript és a sütik engedélyezése. Bizonyos tűzfalaknál a tartalomszűrés szintén problémákat és a honlap rendellenes működését okozhatja.

Elfelejtettem a jelszavamat

Jelszó elfelejtése esetén kizárólag az "új jelszó kérése" funkcióval juthatsz új hozzáféréshez, a régi jelszavad nem tudjuk újra kiküldeni!

Mik azok a kedvencek?

Regisztrált felhasználóként lehetőséged van bármelyik neked tetsző fotót a kedvenceid közé tenni, ezeket a saját menüdből bármikor elérheted, újakat adhatsz hozzájuk vagy eltávolíthatsz közülük.

Képfeltöltés

Kizárólag regisztrált felhasználók tölthetnek fel a honlapra. A képek feltöltés után azonnal elérhetőek lesznek a saját galériádban, a moderálás utólagos és csak a szabályzatot megsértő fotókra terjed ki. A feltöltést a Saját menü -> Feltöltés menüpontját kiválasztva kezdheted meg.

Hetente meghatározott számú képet tölthetsz fel:
 • heti 10 kép, amíg el nem éred a 100 kiemeltet
 • 20 kép, amíg el nem éred a 500-at
 • ezt követően heti 50 kép

Lehetőséged van arra, hogy a feltöltéskor te állítsd be a megfelelő képkivágást, vagy akár tiltsd. Ezt a szerkesztőkre is bízhatod, hogy 1600x1200 vagy 1920x1200-as méretben kerülhessenek fel a honlapra. Az eredeti felbontású képet csak 1 hétig tároljuk el!

A kép:

 • csak saját készítésű lehet
 • mérete maximum 8 MB
 • legkisebb elfogadott képfelbontás 1600x1200 pixel
 • csak a készítővel kapcsolatba hozható feliratot tartalmazhat, nem zavaró mértékben
 • elsősorban természettel és utazással kapcsolatos témában várunk fotókat
 • családi/személyes jellegű képek, celebek, mozi, erotika nem kívánatosak, az ilyeneket figyelmeztetés nélkül töröljük, ismétlődő esetben a feltöltő regisztációjával együtt
 • nem sértheti mások személyiségi jogait

Tárolható képek száma:

A szerkesztők naponta választják ki a látogatók által legkedveltebbeket, valamint az érdekesnek, szépnek tartottakat. Minél több ilyennel rendelkezel, annál több képed lehet, minden kiválasztott után kettővel nő a tárolhatóak száma. 20 feltöltött kép után kezdődik ennek a számítása. (A 2013.02.01. előtt regisztrált felhasználóknak az előző év novembere óta feltöltött képei is beleszámítanak ebbe.) A többi feltöltött képed sem lesz törölve, amennyiben megfelel a szabályzatnak és nem léped túl a képtárolási limitet. Ha eléred ezt, továbbra is tudsz feltölteni, a rendszer automatikusan a legrégebbi, nem kiemelt fotókat fogja eltávolítani.

Képfelhasználás

A kepguru.hu kizárólag tárhelyként funkcionál, a honlapon található képek felhasználása a beküldő engedélyéhez kötött, vele kapcsolatba lépni regisztrált felhasználóként lehetséges.

Házirend

A következő szabályokat kell betartanod a honlap használata közben:
 • Tilos az oldalon mindenféle ártó szándékú kód vagy script elhelyezése, ami az oldal működőképességét befolyásolja.
 • Ne töltsd fel ugyanazt a képet többször, amennyiben ez rendszeresen előfordul, kizárást von maga után!
 • Tilos képaláírásként bármilyen sértő, obszcén, nem az adott képre vonatkozó szöveg elhelyezése.
Ezen szabályok megsértése azonnali és végleges kizárással jár!

Szolgáltatás

Nem vállalunk felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért. A fenti feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk, az esetleges módosításokról értesítést kapsz a honlap felületén.

Bármi egyéb kérdés, észrevétel esetén kapcsolatba léphetsz velünk a kepguru##nosp##gmail.com címen.